Werkwijze voor het afdrukken van een routebeschrijving

Wanneer u uw routebeschrijving op papier wilt afdrukken dan kunt u als volgt te werk gaan:

Gebruikers van Internet Explorer

U kunt gebruik maken van de knop "Routebeschrijving afdrukken". Deze verschijnt nadat u een route en reistijd heeft berekend.

Gebruikers van Firefox

Bovenstaande optie werkt helaas niet goed. U kunt als volgt te werk gaan:

-1- Kies het menu "Printversie"

Printversie

-2- Kies herkomst en bestemming en druk op "Route en reistijd berekenen"

-3- Zoom in op de kaart zodat de details die u wilt afdrukken zichtbaar zijn

-4- Selecteer in uw browser het menu Bestand/Afdrukvoorbeeld

Browsermenu Bestand/Afdrukken

-5- Bekijk het resultaat en stuur dit naar de printer.

Opmerkingen

De afgedrukte versie bevat alleen de kaart en de routebeschrijving

U kunt stap -1- eventueel overslaan, maar dit resulteert in een afdruk die twee extra pagina's zonder nuttige informatie bevat.

Indien u de Firefox Browser gebruikt dan is op de routekaart de lijn die uw route aangeeft niet zichtbaar.